Over Ons

Hoi,

Welkom op de website van the Blue Meadow. Mijn naam is Cheyenne. In 2015 heb ik van een lieve vriendin, 2 bordjes van het prachtige Bunzlau servies gekregen en sinds die tijd is het sparen van de kopjes, bordjes, potjes en pannetjes in zoveel mogelijk verschillende patronen, een kleine hobby geworden! Ik vind het leuk om anderen ook te laten genieten van alle mooie producten. En daarom ben ik zelf begonnen met het verkopen van Bunzlau servies.

Elk item is handgemaakt door zeer getalenteerde artiesten in Polen en daarom uniek.
Samen met mijn lieve man Carsten importeren wij alles zelf, waardoor we de producten voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Ik hoop dat er iets voor je tussen zit! Houd de website in de gaten… er komen elke keer weer nieuwe juweeltjes bij.

Voor vragen naar producten en patroontjes kun je altijd contact met mij opnemen via de contactpagina. Veel shop-plezier!

Lieve groet,
Cheyenne

Ons Logo

Heel trots zijn we op ons prachtige logo welke getekend is door een getalenteerde artiest en vriendin uit Mexico, Monica Chacón Villafuerta. Meer kunstwerken van haar zijn te bewonderen via haar social media page: https://www.instagram.com/moonlight__art03/. ¡Gracias Monica, por su trabajo arduo, tu paciencia y deligencia. Estamons muy agradecidos por el hermoso resultado!

The Blue Meadow logo