Garen-, Brei of Haakkom

 51,00

Beschrijving

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met de Bunzlau Castle Haakkom. Deze prachtig vormgegeven kom combineert de rijke traditie van Bunzlau Castle-keramiek met een eigentijds ontwerp, waardoor het een essentiële toevoeging is aan je collectie.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Hoogwaardig keramiek: De haakkom is gemaakt van hoogwaardig keramiek dat bekend staat om zijn duurzaamheid en warmtebehoud.
  2. Handbeschilderd ontwerp: Elk exemplaar van de Bunzlau Castle Haakkom is met de hand beschilderd door ervaren ambachtslieden. De verfijnde patronen en levendige kleuren zijn geïnspireerd op traditionele motieven en voegen een uniek karakter toe aan elke kom.
  3. Praktisch ontwerp: De kom is ontworpen met aandacht voor praktisch gebruik.
  4. Veelzijdigheid: Deze haakkom is veelzijdig inzetbaar. Gebruik het voor breiken, haken of naaien.
  5. Decoratief accent: Naast functionaliteit dient de haakkom ook als decoratief pronkstuk. Plaats het op je eettafel, hobbyhoek of vitrine en voeg direct een vleugje kleur en karakter toe aan je ruimte.
  6. Ideaal cadeau: De Bunzlau Castle Haakkom is een attent cadeau voor vrienden, familieleden of collega’s die houden van kwaliteit en design. Het wordt geleverd in een mooie verpakking en is perfect voor verschillende gelegenheden.

Breng de pracht van Bunzlau Castle-keramiek naar je tafel met de Bunzlau Castle Haakkom. Met zijn unieke mix van traditie en eigentijdse flair zal deze kom snel een favoriet worden bij elke hobby.

Extra informatie

Gewicht 0,75 kg
Afmetingen 17 × 17 × 10 cm
SKU: 130083-1 Categorieën: , Tags: ,